Tilbygning

Går du og drømmer om en tilbygning eller en form for ombygning af noget eksisterende, så kan vi hjælpe dig med at få din drøm ført ud i livet. 

tilbygning

Ønsker du en tilbygning?

Vi ved at det kan virke uoverskueligt at skulle planlægge så stort et byggeri, og derfor hjælper vi dig selvfølgelig fra idé eller tegning til færdigt arbejde.

Står jeres familie eksempelvis og skal udvide med endnu et barn, og synes I egentlig I bor i “drømmehuset” allerede – det er blot for småt? Så er en tilbygning til huset eller et fritstående anneks, til teenageren der gerne vil have sit privatliv, måske løsningen.

Vi rådgiver dig ud fra dine egne idéer

Vi laver alt i tilbygninger – også hele garager eller murede vægge og søjler i carporte. Vi kan mure fuldmurede tilbygninger eller med gasbeton indervægge og skalmurede ydervægge, eller muret i lecablokke og filtset eller pudset bagefter – vi har erfaring med det hele.

Ombygninger er alt fra flytning og etablering af vægge, til etablering eller ombygning af vindues- eller dørhuller. Vi tilbyder også forhøjelser af eksisterende mure hvis der skal laves ny taghældning på huset eller hvis man bare er træt af, at naboen kan kigge ind over hegnsmuren når man solbader.

‍Vi rådgiver dig ud fra dine egne idéer, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig – og er du tom for ideer, er vi heldigvis kreative og har en masse praktisk erfaring indenfor byggeriet. Desuden samarbejder vi blandt mange med arkitekter og ingenører, som laver tegninger og beregninger, således at materialevalg og dimensioner er korrekt og du kan forestille dig hvordan det færdige resultat vil se ud.

Med andre ord, vi tager hånd om dig og dit byggeprojekt fra start til slut.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Skal vi hjælpe dig i mål med dit drømmeprojekt, så kontakt os via formularen, telefon eller mail for en uforpligtende samtale.
Dennis Møller Murerfirmaet Detaljen

Udfyld formularen

fliser_badeværelse

Badeværelse

renovering

Renovering

tilbygning

Tilbygning

Totalentreprise

Totalentreprise

facaderenovering

Facaderenovering

fliser og klinker

Fliser

Scroll to Top