Badeværelse

Planlægger du at rive det gamle, triste badeværelse ned og bygge et nyt, smukt og topmoderne badeværelse i stedet for? 

Ønsker du nyt badeværelse?

Planlægger du at rive det gamle, triste badeværelse ned og bygge et nyt, smukt og topmoderne badeværelse i stedet for? Eller trænger dit badeværelse bare til en makeover og et friskt pust?

Vi har adskillige års erfaring med at bygge og renovere badeværelser. Vi vejleder og guider dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning på et badeværelse, for netop dig og dine behov. 

Mulighederne og vores input er mange og næsten alt kan lade sig gøre – du skal blot være med til at søsætte din drøm af et badeværelse sammen med os og så skal vi nok overtage roret og få skibet sikkert i havn. Hvad enten det er rent murerarbejde eller en totalentreprise så varetager vi opgaven.

badeværelse_terrazzo

Mange års erfaring

Bor du i lejlighed og har et mindre badeværelse, ser vi sammen på mulighederne, således at du får det mest optimale ud af dine kvadratmeter. 

Opbygger man badeværelset fra bunden kan man selv bestemme indretning, hvor stort rummet skal være og hvor eksempelvis bruseniche og wc skal placeres i rummet. Vi har god erfaring med nyetableringer af badeværelser bl.a. i brokvartererne i København, hvor der i nogle lejligheder stadig ikke er et bad. 

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Skal vi hjælpe dig i mål med dit drømmeprojekt, så kontakt os via formularen, telefon eller mail for en uforpligtende samtale.
Dennis Møller Murerfirmaet Detaljen

Udfyld formularen

fliser_badeværelse

Badeværelse

renovering

Renovering

tilbygning

Tilbygning

Totalentreprise

Totalentreprise

facaderenovering

Facaderenovering

fliser og klinker

Fliser

Scroll to Top