OM OS

Over 20 års erfaring i byggebranchen

Murerfirmaet Detaljen er stiftet i Januar, år 2020, af murermester Dennis Møller. Vi er placeret på Amager, i udkanten af København.

Dennis er en erfaren og dygtig murer, som har snart 20 års erfaring i byggebranchen. Han har bl.a. bygget et hav af badeværelser, muret typehuse, bygget tilbygninger, lavet en masse forskelligt flisearbejde, arbejdet på fredede og bevaringsværdige bygninger, slotte og muséer. Store byggerier som små – han har erfaring med det meste i murerfaget. De seneste par år har hans fokus dog været mest på flisearbejdet og badeværelserne. Af denne grund er det også firmaets speciale. 

Vi er, som vores navn antyder, passionerede omkring vores fag og meget detaljeorienterede. Kvalitetsmaterialer og kvalitetsarbejde hænger sammen i vores verden. Over 20 års erfaring i design- og byggebranchen betyder at vi har en rigtig god sans for æstetik – det være sig sammensætning og valg af materialer, dimensioner og de helt små detaljer på et projekt, som bare gør helheden så meget mere tilfredsstillende for øjet. Vi bygger altså ikke kun praktisk men også helst smukt og æstetisk – og vi er tænker kreativt for at finde den bedste løsning for dig og dine behov, som kunde. 

Dennis Møller Murerfirmaet Detaljen

Hos Murerfirmaet Detaljen lægger vi enorm vægt på vores 3 kerneværdier:

KVALITET - ÆSTETIK - DETALJE

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Skal vi hjælpe dig i mål med dit drømmeprojekt, så kontakt os via formularen, telefon eller mail for en uforpligtende samtale. 

+45 29 86 66 99​

Udfyld formularen

Scroll to Top